Problema saptamanii Tema#1
Pagina 1 din 1
Problema saptamanii Tema#1
In FIECARE saptamana un copil din clasa va posta aici o problema de dificultate MEDIE sau GREA,iar cei ce doresc s-o rezolve scriu rezolvarea AICI,la acest topic!Copilul ce rezolva problema corect in saptamana respectiva va afisa o problema dorita de el pentru saptamana viitoare!
Voi incepe eu,cu precizarea ca : *elevul ce va scrie problema nu poate sao rezolve...Rezolvarea o da la sfarsitul saptamanii respectivul ce a scris problema!* Bafta,matematicienilor!
Voi incepe eu,cu precizarea ca : *elevul ce va scrie problema nu poate sao rezolve...Rezolvarea o da la sfarsitul saptamanii respectivul ce a scris problema!* Bafta,matematicienilor!
Re: Problema saptamanii Tema#1
Trei copii A,B,C,participa la o cursa atletica de 100m.Cand A a terminat cursa,B era in urma lui cu 10m.Cand B a terminat cursa,C era in urma acestuia cu 10m.La ce distanta se afla A de C,atunci cand primul a ajuns la linia de sosire,stiind ca fiecare are un ritm constant de alergare?Bafta!
Re: Problema saptamanii Tema#1
Fiindca a trecut o saptamana,bravo,Mihnea!Pune tu prblema spatamanii,fac eu topicul
Subiecte similare
» Problema saptamanii Tema #3
» Problema saptamanii Tema #4
» Problema saptamanii Tema #5
» Problema saptamanii Tema#2
» REguli pentru rubrica ``Problema saptamanii``
» Problema saptamanii Tema #4
» Problema saptamanii Tema #5
» Problema saptamanii Tema#2
» REguli pentru rubrica ``Problema saptamanii``
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: